Blog

10/06/2024

Dilart i Stratimage®

En la constant recerca i millora pels seus productes, ara Dilart obté la distribució del producte Stratimage®

Comunicació personalitzada duradora!
Stratimage® HPL és el suport decoratiu més resistent i durador del mercat. Els panells Stratimage® són ideals per a personalitzar els seus projectes. Aquests panells s'adapten a tots els seus suports i es fabriquen a mesura, per a adaptar-se a cadascun dels seus projectes: senyalització, revestiment de façana, decoració interior i exterior, mobiliari, mapes i planificació ... la nostra solució de laminatge HPL personalitzable (que no ha de confondre's amb una impressió sobre el laminatge) personalitza els seus espais d'una manera única.

Què és Stratimage®?
La solució Stratimage® permet la inclusió d'una imatge digital en una resina termoendurible, el laminatge o estratificat HPL (també conegut com a compacte fenòlic); la resistència i propietats de protecció de la imatge són incomparables.
Els panells Stratimage® són el resultat d'apilar fulls de paper kraft impregnades de resina a una pressió de 2400 tones i a una temperatura de 150 °.
La seva visual, compost per aquests fulls de paper, és premsant a molt alta pressió per a obtenir una placa laminada i compacta. Aquest producte es coneix com a laminat HPL (High Pressure Laminate), estratificat o compacte fenòlic.